Μια τεράστια διάκριση για το τμήμα Cheerleading του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»!

 

Εδώ και  λίγους μήνες το σωματείο μας αποτελεί επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού λαμβάνοντας μέρος για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου, τα επτά μας κορίτσια που είναι μέλη του τμήματος Cheerleading, το οποίο και αριθμεί 34 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, ταξίδεψαν στην Αθήνα και με την εμφάνισή τους ενθουσίασαν το κοινό.

Οι ομάδες που συμμετείχαν  ξεπέρασαν τις 500 και η ομάδα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συμμετείχε στη κατηγορία «Free Style Pom Junior B» όπου και κατέκτησε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 135 βαθμούς!

Αξίζει να σημειωθεί πως, μιας και ο αθλητικός χορός Cheerleading αποτελεί πλέον Ολυμπιακό άθλημα, το δικαίωμα διατήρησης τμημάτων που θα συμμετέχουν σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες διατηρούν μόνο αθλητικά σωματεία.

Το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» έχει την χαρά να αποτελεί το πρώτο σωματείο από το νησί της Ρόδου και φυσικά την τιμή να συνεργάζεται με τη μοναδική πιστοποιημένη προπονήτρια RCC (Rules Comprehension) από την παγκόσμια ομοσπονδία Cheerleading, κ. Μαρία Νικολοπούλου.

Η Διοίκηση συγχαίρει θερμά, τόσο τις αθλήτριες Γεωργούδη Χριστίνα, Γιάχια Μελίνα  Γρηγοριάδου Βάσια, Νικολλά Γαβριέλα, Παπαθεοδωράκη Ιωάννα, Στεφανί Ραφαέλα και Χατζηνικόλα Αναστασία, όσο και την προπονήτριά τους, οι οποίες έφεραν τη  συγκεκριμένη διάκριση στο σωματείο!

Στόχος της επόμενης χρονιάς είναι το τμήμα να συμμετέχει με όλα τα μέλη του στους αγώνες και σε περισσότερες κατηγορίες.

Συγχαρητήρια!