Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 η κλήρωση του κορυφαίου tablet «3 σε 1 Microsoft Surface Pro 4», το οποίο κέρδισε η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, Ντουρουτλή Τσαμπίκα!

 

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του κορυφαίου tablet «3 σε 1 Microsoft Surface Pro 4»την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, στις 12:30. Το RestPoint ενεθάρρυνε τη χρήση κάρτας και την προώθηση προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας με τη συγκέντρωση πόντων-λαχνών, προκειμένου να αναδειχθεί ο/η τυχερός που θα κερδίσει το συγκεκριμένο tablet.

Mεγάλη τυχερή της κλήρωσης αναδείχθηκε η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, Ντουρουτλή Τσαμπίκα. Τη διαδικασία της κλήρωσης επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες, Άντερσεν Ιωάννης, Ζαχαρίας Κωνσταντίνος, Πακάκη Κωνσταντίνα, Πουλάκης-Στεφανίδης Στέφανος, Σταματιάδη Στεφανία, Φλαμπουριάρης Άγγελος καθώς και οι εκπαιδευτικοί Μεντή Μαρία και Τόλη Μαρία.

Ο μαθητής της Α’ Δημοτικού, Κωνσταντίνος Βιτζηλαίος τράβηξε τον τυχερό λαχνό.

Ευχόμαστε στη μαθήτρια Ντουρουτλή Τσαμπίκα να αξιοποιήσει και να χαρεί αυτό το κορυφαίο tablet και να έχει στη ζωή της επιτυχίες και τύχη.

Φωτογραφίες