Η  στιγμή  για την 5η κολυμβητική ημερίδα του “ΡΟΔΙΩΝ άθλησις” έφτασε!

 

Μια ημερίδα που σηματοδοτεί το τέλος των προπονήσεων της χειμερινής περιόδου και κατά συνέπεια, την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων τα οποία θα διεξαχθούν από 4 Ιουνίου έως και 14 Αυγούστου.

Στη φετινή ημερίδα λαμβάνουν μέρος παιδιά όλων των σωματείων της Ρόδου, ηλικίας από 4 ετών και άνω τα οποία είναι σε επίπεδο εκμαθήσεων αλλά και μεγαλύτερα τα οποία βρίσκονται σε αγωνιστικό και προαγωνιστικό επίπεδο. Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν οι αθλητές τη χαρά του συναγωνισμού και φυσικά στο τέλος να λάβουν την επιβράβευσή τους από το χειροκρότημα του κοινού.

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει ανοικτή κατηγορία για το κοινό, για ενήλικες αθλητές 25 ετών και άνω, οι οποίοι μπορούν να λάβουν μέρος, είτε αγωνίζονται σε συγκεκριμένο σωματείο είτε όχι.

Για πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  , καλώντας καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και Σάββατο από 10:00 έως τις 15:00 στο 2241001400 (εσωτ. 8) ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/rpathlisis .

Σας περιμένουμε!