Ένας τελικός που τα είχε όλα!

«Happening» ,μαζορέτες, διαγωνισμό τριπόντων και ψηφοφορία κοινού για MVP !Είχε φαβορί , είχε αουτσάιντερ, ανατροπή του σκορ και φυσικά ένα συναρπαστικό φινάλε! Όλα τα παραπάνω είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  οι φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» την Κυριακή 13/5/2018.

Στο «μεγάλο τελικό» ο οποίος  διεξήχθη ανάμεσα στο «Βενετόκλειο 97» και τον «Ιβίσκο» η αγωνία «χτύπησε κόκκινο». Η ομάδα του «Ιβίσκου» η οποία έφτασε στον τελικό αήττητη, κερδίζοντας σχεδόν όλους τους αγώνες στη διάρκεια του πρωταθλήματος σχετικά εύκολα, χρίστηκε αυτόματα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Από την αρχή του τελικού φρόντισε να το δείξει, έχοντας συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ φτάνοντας κάποιες στιγμές τη διαφορά ακόμα και στους 24 πόντους (33-9), έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Καστέλλα( 17π. 5 τριπ.)  ο οποίος ξεκίνησε με 5/5 τρίποντα και τους  Φυλτζανίδη (19π. 6 τριπ.) και Τσαλίκη (12π. 2 τριπ.). Με αυτή την εικόνα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τον «Ιβίσκο» να προηγείται 44-29.

Από εκεί και στο εξής οι παίκτες  του «Βενετοκλείου 97» ανέλαβαν δράση μπαίνοντας στη 3η περίοδο πιο αποφασιστικοί και με πρωταγωνιστή το Κώστα Γκόνο (MVP του τελικού) και άξιους συμπαραστάτες τους Κουτσούκο (24π. ) ,Μαυρονικόλα Π. (16π) και Τσιγάρο (10π.) έκαναν την ολική ανατροπή!

Στα  τελευταία λεπτά είχαμε συνεχόμενη εναλλαγή στο προβάδισμα του σκορ με ένα σερί εύστοχων και άστοχων βολών ,με το «Βενετόκλειο 97» να κατακτάει το «3ο εργασιακό τουρνουά μπάσκετ ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» με 72-70.

Στο τέλος την αναμέτρησης βραβεύτηκαν από τον υπεύθυνο του τουρνουά,  κ. Χατζηφούντα Αριστοτέλη, οι Γκόνος Κώστας (MVP τελικού), Τσαλίκης Κώστας (1ος σκόρερ του πρωταθλήματος) και Γιορδαμνής Σάββας (νικητής διαγωνισμού τριπόντων-EPAVLIS).

Η διεύθυνση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» τίμησε και ευχαριστεί το «Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών»  για την προσφορά τους τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Επίσης, συγχαίρει όλους τους αθλητές των ομάδων (19 ομάδες και περίπου 450 αθλητές) για τη συμμετοχή τους και την άψογη αγωνιστική παρουσία στο «3ο εργασιακό τουρνουά ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις».

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η πρώτη ενημερωτική συνάντηση των ενδιαφερόμενων ομάδων για την διεξαγωγή του «4ου τουρνουά» θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Καλό καλοκαίρι!