Την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σχολική αθλητική γιορτή των Δημοτικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» (Κορακόνερο)!

Επιμέλεια: Μαρία Λεβέντη και Μαρία Ριζοπούλου, Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

 

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας στους σχολικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» (Κορακόνερο). Σε αυτή τη σχολική αθλητική γιορτή συμμετείχαν μαθητές και από άλλα Δημοτικά Σχολείου της Ρόδου.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν με αξιοπρέπεια και στην ήττα και στη νίκη! Συνεχάρηκαν τους «αντιπάλους» και πάνω απ’ όλα το διασκέδασαν! Να σημειωθεί ότι ξεχώρισε αγωνιστικά η ομάδα της καλαθοσφαίρισης των αγοριών καθώς και η μεικτή ομάδα του στίβου στο αγώνισμα της αντοχής! Ξεχώρισαν όμως όλοι για το ήθος τους!

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους Αρβανίτη Νίκο για τη συνοδεία στο βόλεϊ, τον Χατζηφούντα Αριστοτέλη για τη συνοδεία στο μπάσκετ και την «manager», όπως την αποκάλεσαν τα παιδιά, Κακούλη Ρένα για την πολύτιμη βοήθειά της!

Φωτογραφίες