Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα ΚΔΒΜ 2 «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις» σάς προσκαλούν στο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Απογείωση της δημιουργικότητας αξιοποιώντας τα κατάλληλα λογισμικά».

 

Περί τίνος πρόκειται;

Το σεμινάριο «Απογείωση της δημιουργικότητας αξιοποιώντας τα κατάλληλα λογισμικά» αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτικούς:

  • Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια ελκυστική παρουσίαση για το κοινό μου;
  • Πώς μπορώ να δημιουργήσω εύκολα και έξυπνα κουίζ για τους μαθητές μου;
  • Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα πρωτότυπο ψηφιακό μάθημα για την τάξη μου;
  • Πώς μπορώ να κεντρίσω το ενδιαφέρον των μαθητών μου στην τάξη με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών;

Σε ποιους απευθύνεται;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να γνωρίσουν εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στην παραγωγή πλούσιου ψηφιακού υλικού, ελκυστικό για τους μαθητές τους.

Πού θα πραγματοποιηθεί;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Το σεμινάριο είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Μαΐου από τις 15:00 έως τις 20:00 καθώς και την Τετάρτη, 16 Μαΐου από τις 15:00 έως τις 20:00.

Χρειάζεται να έχω κάτι μαζί μου;

Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να έχουν τίποτα μαζί τους. Ό,τι χρειάζεται για το σεμινάριο, θα παρέχεται από τα ΚΔΒΜ 2 «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις».

Θα λάβω βεβαίωση συμμετοχής;

Όλοι οι υποψήφιοι που θα παρακολουθήσουν και τις δύο μέρες του σεμιναρίου θα λάβουν Βεβαίωση συμμετοχής από τα ΚΔΒΜ 2 «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις».

Πώς μπορώ να λάβω μέρος στο σεμινάριο;

1ος Τρόπος:
Οι υποψήφιοι αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα… . Στη συνέχεια, θα λάβουν ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο το οποίο θα τους εξηγεί αναλυτικά τη διαδικασία και τους τρόπους πληρωμής. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να μεταβείτε στα ΚΔΒΜ 2 «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις» νωρίτερα από τις ημέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου.

2ος Τρόπος:
Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθυνθούν στην κεντρική γραμματεία των ΚΔΒΜ 2 «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής και να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους με την εξόφληση του σεμιναρίου.

Προσοχή:
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!