Στο πλαίσιο του μαθήματος Αγγλικών, οι μικροί μαθητές των τμημάτων PreJunior, χρησιμοποιώντας το λεξιλόγιο από το βιβλίο του μαθητή σχετικά με το Πάσχα, πέρασαν δημιουργικές ώρες κατασκευάζοντας πασχαλινές εκπλήξεις!

Επιμέλεια-Υπεύθυνες δραστηριότητας: Ζωή Φιλιππίδη & Βασιλική Κολοκούρα, Καθηγήτριες Αγγλικών

 

Ο πηλός, κλασικό και εύχρηστο υλικό, έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να φτιάξουν το δικό τους αυγό, το οποίο στη συνέχεια το έβαψαν στολίζοντάς το με χρυσόσκονη και πολύχρωμες κορδέλες. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζει και στον Σεφ του εστιατορίου RestPoint των Εκπαιδευτηρίων μας, κ. Αντώνη Γαλανό, με τη βοήθεια του οποίου βράσαμε αυγά και στη συνέχεια οι μαθητές τα έβαψαν σε ό,τι χρώμα τούς άρεσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τέλος, με αφορμή τις λέξεις στα Αγγλικά, όπως bunny, Easter, eggs, basket, etc., οι μαθητές κατασκεύασαν τη δική τους φανταστική αυγοθήκησε μορφή κουνελιού. Φελιζόλ ποτηράκια, χειροτεχνικές δεξιότητες και η θετική διάθεση ήταν ό,τι χρειαζόταν, ώστε η επιτυχία της δραστηριότητας να χαροποιήσει κάθε αγγλομαθή των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις».

Έτσι, το κλίμα χαλάρωσης συγχωνεύτηκε με αυτό της δημιουργικότητας, καθώς οι μαθητές περίμεναν ανυπόμονα τις διακοπές των γιορτών. Γιατί Πάσχα χωρίς αυγά και ευφάνταστες αυγοθήκες… δεν γίνεται!

Φωτογραφίες