Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Porto Carras Pro-Am & Open 2018 τουρνουά γκολφ, στο οποίο διακρίθηκε και ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων μας, Πάρης Καϊλλής!

 

Το Porto Carras Grand Resortβραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα στα World Golf Awards, φιλοξένησε το 9º Porto Carras Pro Am & Open 2018 από τις 19 Απριλίου έως τις 22 Απριλίου 2018. Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA Greece.

Ο διεθνής αγώνας γκολφ, που διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά στο γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, ξεπέρασε τις προσδοκίες, με συμμετοχή 30 ομάδων (120 παικτών από 13 χώρες). Ο αγώνας αυτός συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων pro-am της Ευρώπης, με συμμετοχές κορυφαίων επαγγελματιών γκολφέρ από όλη την Ευρώπη.

Στον παραπάνω αγώνα διακρίθηκε ο Πάρης Καϊλλήςμαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ειδικότερα, στο ομαδικό η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ο Πάρης Καϊλλής κατέλαβε την  θέση ανάμεσα σε 20 ομάδες και στο ατομικό ο Πάρης κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 60 αθλητές.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον μαθητή Πάρη Καϊλλή για τις σημαντικές διακρίσεις του και του εύχεται πάντα επιτυχίες.