Ένας ιστορικός αγώνας που τα είχε όλα!

 

Εξαιρετικό αντίπαλο, γεμάτο γήπεδο με παλμό, άριστη εμφάνιση των αθλητών μας και φυσικά το ιδανικό αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Η διοίκηση του σωματείου μας ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε για ακόμη μια φορά τις εξέδρες, κάνοντας ακόμα και τους αντιπάλους να χαρακτηρίσουν  το γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ως την πιο «καυτή» έδρα στην κατηγορία.

Ως ανταπόδοση προς το κοινό, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο βόλεϊ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η διοίκηση κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομοσπονδία την περασμένη Κυριακή, για τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία στη Ρόδο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε την απάντηση τόσο της ΕΟΠΕ όσο και των υπόλοιπων ομάδων (Α.Ε.Κ., Απόλλων Αθηνών, Παλλήνη ή ΟΦΗ ), για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης αυτής στο νησί μας, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 31/3/18 & 1/4/18 και, εφόσον δοθεί η έγκριση, θα δοθεί προτεραιότητα (λόγω του μικρού αριθμού θέσεων του γηπέδου) στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας αλλά και στους φίλους που στήριξαν την ομάδα μας στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ε.Α.Π., οι οποίοι έχουν ήδη λάβει την κάρτα προτεραιότητας.

Μας δείξατε ότι θέλετε να γράψουμε ιστορία και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τη γράψουμε μαζί…!!!

Σας ευχαριστούμε!