Ο Σπύρος Κυπριώτης, μαθητής της Ε’ τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, πήρε το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό της «ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ» στην κατηγορία soundtrack.

Επιμέλεια: Ιωάννης Χατζής, Υπεύθυνος Μουσικού Τμήματος Δημοτικού «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

 

Ο Σπύρος Κυπριώτης, μαθητής της Ε’ τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, πήρε το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό της «ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ» στην κατηγορία soundtrack, με το κομμάτι «Rain». Η σκηνή την οποία είχε στο μυαλό του ο Σπύρος, ήταν να βρίσκεται μέσα σε κινούμενο αυτοκίνητο ένα βροχερό βράδυ σε μια μεγαλούπολη. Ο κ. Χριστοδουλής, μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την οικογένεια του μαθητή, για να τους ενημερώσει ότι στις 2 Μαρτίου θα πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα, ώστε να παραλάβει το βραβείο του. Επίσης, μέσα στον Απρίλιο ο μαθητής θα μεταβεί ξανά στην Αθήνα, για να συμμετέχει σε συναυλία με όλα τα βραβευμένα έργα του διαγωνισμού.

Αξίζει να σημιεωθεί επίσης ότι ο Σπύρος έχει συνθέσει και τη μουσική του τραγουδιού «Σμαραγδένιο Νησί», τους στίχους του οποίου έχουν γράψει οι μαθητές της Ε’ και Στ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας. Το τραγούδι θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό του european school radio.

Η διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει τον μαθητή Σπύρο Κυπριώτη για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό και του εύχεται πάντα επιτυχίες.