Την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού καλωσόρισαν στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου.

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Βασιλική ΚολοκούραΜαρία Φουρτίνα, Παναγιώτα Κουνδούρου & Ράνια Αγγελή – Καθηγήτριες Αγγλικής Γλώσσας

 

Χάρη στην ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα διάφορα σημεία ενός πυροσβεστικού οχήματος καθώς και τη χρήση τους, ενώ παράλληλα κλήθηκαν να απαντήσουν ένα σχετικό φύλλο εργασίας. Επίσης, προς έκπληξή τους, τους επιτράπηκε να πάρουν τη μάνικα του οχήματος στα χέρια τους και να δοκιμάσουν να τη χρησιμοποιήσουν.

Στη συνέχεια, κατεθύνθηκαν προς το αμφιθέατρο των Εκπαιδευτηρίων, όπου το Πυροσβεστικό Σώμα έκανε μία σύντομη παρουσίαση ως προς το τι θα πρέπει να κάνει κανείς σε περίπτωση σεισμού και φωτιάς, όταν βρίσκεται μέσα σε ένα κτήριο.

Ευχαριστούμε θερμά τους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος για την επίσκεψή τους στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας καθώς και για τις χρήσιμες πληροφορίες που μάς παρέθεσαν.

Φωτογραφίες