Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Γραφομηχανή» παρουσιάζουν τον συλλογικό τόμο διηγημάτων «ΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ-Διαδρομή 2». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της βιβλιοθήκης των Εκπαιδευτηρίων «Ερωδιός», το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου.

 

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες και στη συνέχεια, στις 19:30 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ποιητής και εκδότης, κ. Βασίλης Ρούβαλης και θα διαβάσουν αποσπάσματα των διηγημάτων τους οι συγγραφείς, κ. Ιωάννα Ζαφειροπούλου και κ. Δημήτρης Λαδικός. Θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση με τον εκδότη και τους συγγραφείς για την εμπειρία της δημιουργικής γραφής.

Στο βιβλίο συμμετέχουν οι συγγραφείς: Νεκτάριος Βασιλόπουλος, Γεωργία Βεληβασάκη, Μαρία Γιαννακάκη, Ραμπέλα Γρε, Ελισάβετ Γρηγοριάδου, Ιωάννα Ζαφειροπούλου, Σπυριδούλα Καλαβρή, Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Λαδικός, Άννα Παπάζογλου, Ιωάννα Παπασιδέρη, Στέλλα Ρωτού, Φωτεινή Στριτάκη, Τάσος Φυλακτός.
O συλλογικός τόμος διηγημάτων θα διατίθεται στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων.

Δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες στο: rpschool.gr/sdg έως την Παρασκευή 26/1.  Στους συμμετέχοντες Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Είσοδος Ελεύθερη

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodosreport.gr, Rodiaki.gr, Dimokratiki.gr, 12vima.gr, iporta.gr, lotos.