ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Θεατρικές Παραστάσεις – Γιορτινές Μελωδίες & Χορογραφίες – Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

 

Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017, το σχολείο ντύνεται με τα γιορτινά του. Μαθήτριες, μαθητές  και εκπαιδευτικοί σάς υποδέχονται σε ένα ζεστό εορταστικό κλίμα στον χώρο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» από νωρίς το απόγευμα!

Ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα περιμένει τους επισκέπτες:

 

17:00

«Ο ραφτάκος των λέξεων» Θεατρική Παράσταση Νηπιαγωγείου.

Μα τι χρειάζεται σε ένα ραφείο μια βιβλιοθήκη;

Μια φορά κι ένα καιρό, σε ένα χωριό πολύ μακριά από εδώ, υπήρχε το «μαγαζάκι της Αγάπης!» Σε αυτό το μαγαζάκι υπήρχε ο Βάιος, ο ραφτάκος, οι βοηθοί και η βιβλιοθήκη του. Η βιβλιοθήκη ήταν πιο σημαντική και από τις βελόνες και από τις κλωστές. Γιατί οι λέξεις για τον ραφτάκο μας είχαν μεγάλη μαγική δύναμη. Πίστευε στις λέξεις κι έτσι έραβε ολόκληρες μαγικές προτάσεις που βοηθούσαν τον κόσμο σε ό,τι κι αν χρειαζόταν. Μα, πέρασαν τα χρόνια. Σιγά-σιγά, οι άνθρωποι ξέχασαν τον ραφτάκο και τις μαγικές του λέξεις. Αποξενώθηκαν και το κρύο αγκάλιασε όλη την πόλη μαζί και τους πολίτες της. Ποιος μπορεί να δώσει λύση σε αυτό το ανεξήγητο κρύο; Ποιος μπορεί να ζεστάνει τις καρδιές αυτών των ανθρώπων; Η συνέχεια θα δοθεί στη σκηνή από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου.

 

18:00

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορογραφίες από την καλοκουρδισμένη ορχήστρα, τη συγχρονισμένη χορωδία και το ευφάνταστο χορευτικό τμήμα του σχολείου μας.

 

19:00

«Νύχτα Θαυμάτων» Χριστουγεννιάτικη Παράσταση της Α’ και Β’ Δημοτικού.

Οι  μαθήτριες και οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού σχολείου μας φοράνε τα γιορτινά τους και μπαίνουν στη νύχτα θαυμάτων της Βασιλικής Νευροκοπλή. Θα ανακαλύψουν το μοναδικό σμαραγδένιο δέντρο! Θα βρουν το πιο γλυκό παιδί του κόσμου και θα βοηθήσουν το μισό δέντρο της γης να ενωθεί με το μισό δέντρο του Ουρανού! Ένα παραμύθι για το δέντρο του κόσμου, την αγάπη, τα Χριστούγεννα.

Η συγγραφέας θα τιμήσει με την παρουσία της την παράσταση και θα υπογράψει βιβλία.

 

17:00 – 21:00

Χριστουγεννιάτικο bazaar με κατασκευές από τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των τάξεων.  Η δημιουργική έκφραση και η καλλιτεχνική φύση αναλαμβάνουν δράση γεννώντας εξαιρετικής κομψότητας χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε τις φετινές δημιουργίες, οι οποίες συστήνονται για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο θεσμός του πιο χαρούμενου γιορτινού πανηγυριού αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σταδιακής παύσης των μαθημάτων και της έναρξης των διακοπών.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην «Ανάδοχη Αγκαλιά».

 

Είσοδος Ελεύθερη.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr, Rodosreport.gr. Dimokratiki.gr, Rodiaki.gr, Iporta.gr, lotosinfo.