Η Β’ και Γ’ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας επισκέφθηκαν γνωστά βιβλιοπωλεία στην πόλη της Ρόδου, στο πλαίσιο της καλλιέργειας της φιλαναγνωσίας των μαθητών.

Επιμέλεια: Νίκος Αντωνούρης & Ιωάννα Ροδίτη, Φιλόλογοι

 

Β’ Γυμνασίου

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της Ζώνης Ευέλικτων Δράσεων (Ζ.Ε.Δ.) οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου επισκέφθηκαν το βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο». Οι μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους του βιβλιοπωλείου, ήρθαν σε επαφή με λογοτεχνικά βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και επέλεξαν λογοτεχνικά βιβλία της αρεσκείας τους, ώστε να τα αξιοποιήσουν προσεχώς στις βιβλιοπαρουσιάσεις τους στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ευαγγελία Καβαλιέρου για τη θερμή φιλοξενία.

 

Γ’ Γυμνασίου

Την ίδια μέρα (Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου), η Γ’ Γυμνασίου επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο «Ακαδημία». Οι μαθητές αγόρασαν λογοτεχνικά βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, τα οποία επίσης θα αξιοποιήσουν στις βιβλιοπαρουσιάσεις τους, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια, κ. Τίτσα Πιπίνου για την άψογη εξυπηρέτηση.