Οι μαθητές του Βιοκήπου εξοπλίζουν το εστιατόριο RestPoint των Εκπαιδευτηρίων μας με βιολογικά οπωροκηπευτικά που φύτεψαν οι ίδιοι.

Επιμέλεια: Νίκος Αντωνούρης, Φιλόλογος

 

Με πολλή χαρά οι μαθητές του Βιοκήπου είδαν τη σπορά τους να καρποφορεί και ένα μέρος της παρέδωσαν στο RestPoint. Η πλούσια συγκομιδή από τα βιολογικά οπωροκηπευτικά που φύτεψαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς, γέμισε το καλάθι της πρώτης παραγωγής μας, το οποίο περιελάμβανε μαρούλια, ρόκα, κάρδαμο, μελιτζάνες, πιπεριές, φρέσκα κρεμμύδια και σκόρδα.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ομίλου, οι μαθητές μαθαίνουν τα μυστικά της βιολογικής καλλιέργειας καθώς και την ωφέλεια των συγκεκριμένων προϊόντων στην υγεία μας.