Στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό, πραγματοποιείται γνωριμία με το άθλημα της κολύμβησης. Η δραστηριότητα γίνεται στο κλειστό κολυμβητήριο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» για τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’, για την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Μαρία Λεβέντη & Μαρία Ριζοπούλου, Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

 

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό, πραγματοποιείται γνωριμία με το άθλημα της κολύμβησης. Η δραστηριότητα γίνεται στο κλειστό κολυμβητήριο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» για τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’, κατά τη διάρκεια των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου.

Ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι μεγάλος, αφού, εκτός από την εκμάθηση τεχνικών, διασκεδάζουν με “aquaerobic” και “water polo“. Επίσης, η βιωματική διάσωση παιδιού που βρίσκεται σε κίνδυνο, παρέχει στις μαθήτριες και στους μαθητές χρήσιμες πληροφορίες για την συμπεριφορά τους σε ανάλογες καταστάσεις.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, επικεφαλής προπονητή προαγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», κ. Αποστόλη Λάππα, ο οποίος σε συνεργασία με τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», κκ. Μαρία Λεβέντη και Μαρία Ριζοπούλου, συντόνισαν το πρόγραμμα.

Φωτογραφίες & Βίντεο