Από: Γραφείο Γ. Διευθυντή: Κυριάκου Κυριακούλη
Προς: Γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες

Θέμα: Ο «ΣΥΝΔΕΤΗΡ@Σ» κυκλοφορεί ηλεκτρονικά

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Ο «Συνδετήρας» κυκλοφορεί ηλεκτρονικά με συνεχή ροή άρθρων και ενημερώσεων για τις δραστηριότητες.
Περιηγηθείτε στη διεύθυνση: https://sindetiras.rpschool.gr/ και καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τη μεγάλη εκπαιδευτική κοινότητα των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ».

Ο «ΣΥΝΔΕΤΗΡ@Σ» συνδέει γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς αλλά και όλες τις δραστηριότητες του εκπαιδευτικού ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με την ευρύτερη κοινωνία.

Στις σελίδες του ηλεκτρονικού «Συνδετήρα» αναρτάται καθημερινά πλήθος ειδήσεων που σχετίζονται με τη ζωή ενός δραστήριου εκπαιδευτικού ομίλου που περιλαμβάνει τις εκπαιδευτικές βαθμίδες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», το αθλητικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», τα εκπαιδευτικά κέντρα «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», το ωδείο «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον», το συμβουλευτικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις» καθώς και το εστιατόριο “REST POINT” και το βιβλιοπωλείο “PergOLA”.

Το τελευταίο έντυπο τεύχος του «Συνδετήρα» είναι το 51ο και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017. Η κυκλοφορία του ξεκίνησε το 2003 με την έναρξη της λειτουργίας του σχολείου και μέσα από τις σελίδες του έχει καταγραφεί ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του σχολείου. Όλα τα τεύχη βρίσκονται στο αρχείο του σχολείου και φιλοξενούνται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρόδου, για να θυμίζουν στους αναγνώστες τις εκδηλώσεις, τις πρωτοβουλίες, τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες μαθητών και μαθητριών σ’ αυτήν την 14χρονη πορεία των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Όλα τα παλαιότερα έντυπα τεύχη έχουν αναρτηθεί και σε ειδική ενότητα του ηλεκτρονικού «ΣΥΝΔΕΤΗΡΑ» και βρίσκονται στη διάθεση των αναγνωστών.

Καλή ανάγνωση και με χαρά θα θέλαμε τις εντυπώσεις και τις ιδέες σας.

Με εκτίμηση,
Κυριάκος Κυριακούλης
Γ. Διευθυντής