Ο «Ροταριανός Όμιλος Ρόδου» την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, βράβευσε σε ειδική τελετή τους πρωτεύσαντες μαθητές των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων των Λυκείων της Ρόδου ανά επιστημονικό πεδίο. Ανάμεσα στους μαθητές που βραβεύτηκαν, ήταν και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Από το 1ο επιστημονικό πεδίο (Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Σπουδών) βραβεύτηκε ο Ιωάννης Οθείτης του Ηλία και της Ελένης απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ο οποίος συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στους μαθητές των Λυκείων της Ρόδου, εισήχθη -με σειρά επιτυχίας 14ος– στην Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόκειται για μια ιδιάιτερα σημαντική επιτυχία. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Ιωάννης Οθείτης ήταν και ο μοναδικός μαθητής που βραβεύτηκε από τα ιδιωτικά σχολεία αλλά και από τα Λύκεια της πόλης της Ρόδου. Από τα άλλα επιστημονικά πεδία βραβεύτηκαν η Αναστασία Φουτούλη απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, η Αικατερίνη Κατσιδώνη, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Αφάντου και ο Γεώργιος Μπακάλης, απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Κρεμαστής.

Επίσης, στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν τα τρία παιδιά των μελών του «Ροταριανού Ομίλου Ρόδου» που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. Τα δύο από αυτά αποφοίτησαν από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν ο Βασίλειος Κουρούνας, του Γεωργίου και της Φαίδρας, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ο οποίος πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, η Φωτεινή–Μαρία Μανδρακού του Βαγγέλη και της Εύης, απόφοιτη  των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», η οποία εισήχθη στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Ιωάννα Μανδρακού του Σωτήρη και της Ειρήνης, απόφοιτη  του 3ου Γενικού Λυκείου Ρόδου, η οποία πέτυχε την εισαγωγή της στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλές σπουδές και επίτευξη των νέων στόχων τους.