Η έκτη εβδομάδα των «Καρχαριών» ήταν η πιο γεμάτη από δραστηριότητες και εκδρομές. Τα «Καρχαριάκια» απόλαυσαν τρεις εκδρομές, αποκτώντας πολλές ευχάριστες αναμνήσεις.

Επιμέλεια: Φερενίκη Μιχαηλίδη, Φιλόλογος

 

Όταν η εβδομάδα σου ξενικά και τελειώνει με εκδρομή, δεν θες κάτι άλλο. Η πρώτη εκδρομή μας και αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν στο εργοστάσιο της «C.A.I.R. Μια τοπική εταιρεία οινοποίησης, που πλησιάζει τον ένα αιώνα λειτουργίας και συνεχίζει να εντυπωσιάζει, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Παρόλο που δεν είναι περίοδος οινοποίησης, καθώς αυτή ξεκινάει μετά τον Δεκαπενταύγουστο, μας ξενάγησαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες στεγάζεται το εργοστάσιο και μας περιέγραψαν με αρκετά γλαφυρό τρόπο την όλη διαδικασία, από τη στιγμή που έρχονται τα σταφύλια μέχρι να μπουν τα μπουκάλια στα κουτιά.

Η δεύτερη εκδρομή μας έγινε στα δωμάτια απόδρασης «Enigma escape rooms» στην Παλιά Πόλη, που για άλλη μια φορά αποδράσαμε με επιτυχία από τα δωμάτια στα οποία μπήκαμε. Η εβδομάδα μας έκλεισε με τον πλέον ευχάριστο, διασκεδαστικό και δροσερό τρόπο, αφού πήγαμε στην παραλία της Παναγιάς Τσαμπίκας. Τα παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα είχαν τον κύριο λόγο, αλλά αυτό που κέρδισε τα «Καρχαριάκια» ήταν το παιχνίδι «Surviror» που οργάνωσαν οι γυμνάστριές μας, η κυρία Μαρία και η κυρία Νικολέτα.

Η έκτη εβδομάδα μπορεί να τελείωσε, αλλά έρχεται η έβδομη γεμάτη εκπλήξεις!