Την έβδομη εβδομάδα του Summer School, οι «Καρχαρίες», τα «Δελφίνια» και οι «Ιππόκαμποι» επισκέφθηκαν την εταιρεία iRepair και έμαθαν πώς να επισκευάζουν μια συσκευή κινητού, tablet ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επιμέλεια: Φερενίκη Μιχαηλίδη, Φιλόλογος &

                      Λουίζα  Γκούλελη, Νηπιαγωγός

 

Αυτή την εβδομάδα επισκεφτήκαμε την iRepair. Η iRepair είναι η κορυφαία τεχνολογική εταιρεία επισκευών στην Ελλάδα, με καταστήματα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η αρχή έγινε το 2007 με ένα μικρό κατάστημα στη Γλυφάδα, με 3 μόνο τεχνικούς. Πλέον, με 20 καταστήματα πανελλαδικά και πάνω από 50 εργαζόμενους, είναι η πιo ενεργή εταιρεία επισκευών στον χώρο. Η οικονομική και αποτελεσματική επίλυση των τεχνολογικών προβλημάτων των πελατών,  έφερε αυτήν την ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης όλων των εποχών.

Εμείς λοιπόν την επισκεφτήκαμε και αποκομίσαμε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την επισκευή των αναγκαίων, πλέον, ηλεκτρονικών συσκευών. Έτσι, με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων μπορούμε κι εμείς να διορθώσουμε το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει το κινητό μας ή ο υπολογιστής μας. Αλλά και πάλι αν δεν μπορούμε, δεν θα ανησυχήσουμε, γιατί στη Ρόδο υπάρχει η iRepair.

Φωτογραφίες