Η πέμπτη εβδομάδα για τους «Καρχαρίες» ξεκίνησε πολύ ωραία, αφού είχαμε water sports και φυσικά ξετρελαθήκαμε και περάσαμε υπέροχα.

Επιμέλεια: Φερενίκη Μιχαηλίδη, Φιλόλογος

 

Όλη η εβδομάδα κύλισε πολύ ωραία και γρήγορα. Τα ρομποτάκια έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή, το τραγούδι για τη γιορτή λήξης του Summer School έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και φυσικά είχαμε τη δεύτερη διανυκτέρευση, στην οποία περάσαμε πολύ ωραία για άλλη μία φορά. Όχι, ο σεισμός δεν μας πτόησε. Ότι κουνηθήκαμε, κουνηθήκαμε, αλλά συνεχίσαμε.

Η εβδομάδας μας τελείωσε με την επίσκεψή μας στο «Pet shop Limnos». Ο πρώτος σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να μάθουμε να αγαπάμε τα ζώα. Είχε ολοκληρωθεί πριν καν φτάσουμε εκεί! Ο δεύτερος σκοπός αφορούσε τη φροντίδα των κατοικίδιων και μάθαμε πολύ χρήσιμα πράγματα. Αλήθεια, ξέρατε ότι η γάτα έχει δυσανεξία στη λακτόζη; Μας ξενάγησαν στο ενυδρείο τους, μας μίλησαν για τα είδη των πουλιών που φιλοξενούν, μας τόνισαν κάποια σημεία στην περιποίηση και τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων και εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Φωτογραφίες