Η πρώτη εβδομάδα πέρασε πάρα πολύ γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι περάσαμε πολύ όμορφα, ευχάριστα και διασκεδαστικά! Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός. Να περάσουμε όμορφα, εποικοδομητικά μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Επιμέλεια : Φερενίκη Μιχαηλίδη, Φιλόλογος

 

Οι «Καρχαρίες», η ομάδα των εφήβων, έπαιξαν πολύ, διασκέδασαν και αγωνίστηκαν. Η θεματική της πρώτης εβδομάδας ήταν το παιχνίδι κι επειδή ζούμε σε μια εποχή ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, φυσικό κι επόμενο ήταν να βρούμε και να προσαρμόσουμε αγωνίσματα, μέσα από τα οποία οι «Καρχαρίες» και οι «Golden people» να αποδείξουν την αντοχή τους. Κολυμπήσαμε, παίξαμε, αγωνιστήκαμε, διασκεδάσαμε, καταφέραμε να βγούμε από τα δωμάτια απόδρασης, γευτήκαμε πολύ νόστιμα φαγητά.

Έτσι, η δύναμη, η επιμονή, η αντοχή, η ταχύτητα, η ισορροπία και η ανάγκη για «επιβίωση» ήταν αυτές που ώθησαν τις δύο ομάδες να αγωνιστούν με πάθος για να αναδειχθεί ο νικητής. Φυσικά, ο σκοπός αυτής της δραστηριότητας δεν ήταν να βγει κάποιος νικητής, αλλά να μάθουμε να σεβόμαστε τους συναγωνιστές μας, παίζοντας με τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι». Κι επειδή οι «Καρχαρίες» αυξάνονται και πληθύνονται, οι επόμενες εβδομάδες προβλέπονται ιδιαίτερα θερμές!