Ο Γιώργος Κατσογριδάκης είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων μας, φοιτώντας στο σχολείο μας από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Από νεαρή ηλικία, ο Γιώργος ήταν ακαταπόνητος και «ελεύθερο πνεύμα», πραγματώνοντας τους στόχους του με αποφασιστικότητα, πείσμα, υπομονή κι επιμονή. Ταυτόχρονα, η συνέπεια και η υπευθυνότητά του αποτελούσαν ανέκαθεν βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του, που τον συντροφεύουν μέχρι σήμερα.

Πλέον, ο Γιώργος είναι τριτοετής φοιτητής στο Plymouth Marjon University και πρωταγωνιστεί στο φετινό video clip του Πανεπιστημίου, παρουσιάζοντάς το σε νέους φοιτητές και μιλώντας για την εμπειρία του εκεί.

Φυσικά, οι γονείς του Γιώργου δε θα μπορούσαν παρά να αισθάνονται περηφάνια και ικανοποίηση για το παιδί τους, όπως φαίνεται και από σχετική ανάρτηση του πατέρα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Με καμάρι παρακολουθώ τον Γιώργο μας να διαπρέπει στην σχολή (Outdoor Adventure Education) που ο ίδιος επέλεξε και που του ταιριάζει απόλυτα. Εκμάθηση αθλημάτων περιπέτειας στην ύπαιθρο με ακαδημαϊκή εμβάθυνση στην ψυχολογία, κοινωνιολογία, βιολογία και πολλές άλλες σχετικές επιστήμες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πληρότητα που κατέκτησε μέσα από τις σπουδές του. Συγχρόνως, απολαμβάνω τη φωτογένεια και την άνεσή του στο βίντεο του Marjon University, που γυρίστηκε για να παρουσιάσει τη σχολή του σε υποψήφιους φοιτητές.

 

Ευχόμαστε στον Γιώργο κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κάνει!