Αξιέπαινη πρωτοβουλία των παιδιών της Δ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», τα οποία οργάνωσαν τη δική τους γιορτή, για να στηρίξουν το έργο της UNICEF!

Της Ρένας Κακούλη, Υπεύθυνης Εκπαιδευτικού της Δ’ Δημοτικού

 

Το δικό τους λιθαράκι για τα παιδιά του κόσμου έβαλαν οι μαθήτριες και μαθητές της Δ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», που κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για λογαριασμό της UNICEF.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά υλοποίησαν ένα μουσικό διάλειμμα στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων, με θεατές μαθητές και εκπαιδευτικούς των υπόλοιπων τάξεων του σχολείου και πρωταγωνιστές τους ίδιους, που εργάστηκαν με προθυμία και μεράκι.

Και …  όλοι είχαν ρόλο: εκτελεστές μουσικών κομματιών, παρουσιαστές, υπεύθυνοι του μπουφέ, κατασκευαστές κουμπαράδων, προωθητές, εμψυχωτές … Όλα τα παιδιά, το χάρηκαν με την ψυχή τους και σε 30 μόνο λεπτά της ώρας, εντυπωσίασαν όσους τους παρακολούθησαν! Συνεργάστηκαν αρμονικά, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη της στήριξης όλων μας.

 

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, το χαμόγελό μας και ένα χειροκρότημα!!!

Μπράβο σε όλες και όλους σας, παιδιά !!!