Tα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»  διοργάνωσαν με επιτυχία την εκδήλωση, «Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας».

 

Ο εκπληκτικός κόσμος της παιδικής λογοτεχνίας ξεδιπλώθηκε σε ένα ονειρικό μονοπάτι, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 από τις 10:00 έως τις 14:00 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες ανακάλυψαν φαντασιώδεις και πρωτότυπες δραστηριότητες που αναδύθηκαν στις παρυφές του Μονοπατιού και μας κάλεσαν να ταξιδέψουμε μαζί του σε μοναδικές περιπέτειες.
Οι εμπνευσμένοι σταθμοί συνδύσαν τη γνώση με την ψυχαγωγία, ενώ αγαπημένοι ήρωες και συγγραφείς ξεπήδησαν σε κάθε γωνιά του Μονοπατιού.

«Το Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» προσέφερε τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν αγαπημένα λογοτεχνικά βιβλία, να χορέψουν παρέα με ήρωες παραμυθιών, να αποκρυπτογραφήσουν γρίφους, να περπατήσουν σε έναν λαβύρινθο ανακαλύπτοντας τη μαγεία του βιβλίου και να βρεθούν για λίγο στη «Χώρα του Ποτέ». Πολλές ακόμη μοναδικές και περιπετειώδεις δραστηριότητες μάς περίμεαν για ένα ονειρικό ταξίδι.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Το Μονοπάτι Λογοτεχνίας» έχει αποσπάσει βραβεία από εκπαιδευτικούς φορείς για τη συμβολή του στην εκπαίδευση των παιδιών, καθώς επίσης και για την πρωτοτυπία του.
Επιπροσθέτως, μια πλούσια έκθεση βιβλίου στον χώρο του σχολείου επισφρέγισε τον σκοπό της εκδήλωσης αυτής, μετατρέποντας το βιβλίο σε μαγικό χαλί που ταξιδεύει σε νέες περιπέτειες κάθε αναβάτη του.