SUMMER SCHOOL 2017

Από φέτος, για όλο το καλοκαίρι!

…στο κέντρο της πόλης! …στο κέντρο της δράσης!

__________________________________________________________________________

Το θερινό πρόγραμμα “Summer School των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» αποτελεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, το Summer School, το οποίο απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές από 4 έως 15 ετών, θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι (από 19 Ιουνίου έως και 25 Αυγούστου)!

Η μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή των παιδιών καθώς και η μοναδικότητα των δραστηριοτήτων για ακόμα μία χρονιά αποδεικνύουν πως το πρόγραμμα “Summer School” των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία, τη δημιουργική απασχόληση και τη μάθηση.

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές που έχουν επιλέξει να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι, το πρόγραμμα “Summer School περιλαμβάνει θεματικές εβδομάδες, διανυκτερεύσεις εντός των ειδικά διαμορφωμένων εγκαταστάσεων των Εκπαιδευτηρίων και καθημερινό γεύμα. Επίσης, το πρόγραμμα συμπληρώνεται με πειράματα, εικονικά ταξίδια στο διάστημα, ρομποτική, aerobic, μαγειρική, face painting, σκάκι, μουσική, αθλητικά παιχνίδια, χορό, εικαστικές δημιουργίες, επιτραπέζια παιχνίδια και … πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Παράλληλα, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» τα παιδιά εξοικειώνονται με διάφορα αθλήματα, όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το handball, το badminton, το aerobic και απολαμβάνουν την κολύμβηση στο υψηλών προδιαγραφών κολυμβητήριο που λειτουργεί στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων, πάντοτε υπό την επίβλεψη, την καθοδήγηση και την εμψύχωση εκπαιδευτικών-συνοδών και γυμναστών-προπονητών.

Οι δράσεις, όμως, δεν περιορίζονται μόνο στους χώρους του σχολείου. Όλα τα παιδιά διασκεδάζουν και απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στη θάλασσα, ενώ έχουν την ευκαιρία να κάνουν και ιστιοπλοΐα και boat trips για να γίνουν για λίγο «καπετάνιοι» του πλοίου.

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δημιουργική, καθώς μερικές από τις δραστηριότητες που ακολουθούν είναι η ιππασία, η ιστιοπλοΐα, το bowling, τα go karts, το τένις, το beach soccer, το beach volley, το mini golf, ο αερομοντελισμός και πολλές άλλες! Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδρομών σε διάφορα μέρη του νησιού με την παρουσία ειδικευμένων εκπαιδευτών υπόσχεται στα παιδιά ακόμα πιο συναρπαστικές δράσεις, αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς και αμέτρητα χαμόγελα!