Η μοναδική Ελληνίδα Καραγκιοζοπαίκτρια Ζωή Μαρίνου επισκέφτηκε με μεγάλη μας χαρά το σχολείο μας και τα παιδιά του παιδικού σταθμού καθώς και του νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων μας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Καραγκιόζη και την παρέα του σε νέες περιπέτειες!

Επιμέλεια: Ξένια Μαστρομιχάλη, Νηπιαγωγός

«Ο Καραγκιόζης και ο Μαγεμένος Δράκος» ήταν μια διαδραστική παράσταση γεμάτη γέλιο και περιπέτεια! Το σενάριο είναι πρωτότυπο και το υπογράφει η Ζωή Μαρίνου.

Ο παιδικός μας ήρωας, η πιο φωτεινή σκιά στον κόσμο, αυτή τη φορά βρίσκεται στη Νεραϊδοχώρα, εκεί που μυθικά πλάσματα όπως δράκοι, νεράιδες και ξωτικά ζουν αγαπημένα και αρμονικά. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ο Γκάσπαρ, ένας μοχθηρός μάγος.

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου βοήθησαν τον Καραγκιόζη να σώσει τα πλάσματα και, στη συνέχεια, είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με την κυρία Μαρίνου, αλλά και να παίξουν με τις φιγούρες το δικό τους θέατρο σκιών.

Ήταν πραγματικά μια υπέροχη παράσταση των οποία ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι! Ποια θα είναι άραγε η νέα περιπέτεια του Καραγκιόζη; Ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη παράσταση…