Ένας μαθητής και δύο μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκαν στον 34ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείων (Α’ φάση) που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Ειδικότερα, διακρίθηκαν οι μαθήτριες της Α’ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Μαρία – Μιχαέλα Χαιρέτη και Μάγια Παρασκευά. Επίσης, διακρίθηκε ο μαθητής της Β’ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Βασίλης Παπαζαχαρίου.

Οι διακρίσεις αυτές των μαθητριών μας έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Λύκεια της Ελλάδας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι παραπάνω μαθητές είχαν διακριθεί σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Φυσικής και στα προηγούμενα έτη των σπουδών τους.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν σε αυτό το διαγωνισμό θα συμμετέχουν στη Β’ φάση του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2024.

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες Μαρία – Μιχαέλα Χαιρέτη και Μάγια Παρασκευά και τον μαθητή Βασίλη Παπαζαχαρίου για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στη Β’ φάση του διαγωνισμού.