Το αθλητικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» δημιουργήθηκε το 2009, ώστε να προάγει τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡOΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Μάλιστα, με τη δημιουργία αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης και τη συμμετοχή των αθλητών του σε πανελλήνιους αγώνες έγινε και η σύσταση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ως αθλητικού σωματείου από τον Γενικό Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων, κ. Κυριάκο Κυριακούλη, ανοίγοντας τις πύλες του στο ευρύ κοινό της Ρόδου.

Από το 2017 το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ήταν το πρώτο αθλητικό σωματείο στα Δωδεκάνησα το οποίο είχε λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) σε έξι αθλήματα (Βόλεϊ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Ρυθμική Γυμναστική, Ενόργανη Γυμναστική και Κολύμβηση) και έχει βραβευθεί ως ο καλύτερος αθλητικός πολυχώρος στα Δωδεκάνησα (Πηγή: Best in Rhodes).

Το έχει «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» τη δική του ιστοσελίδα, μέσα από την οποία μπορείτε όχι μόνο να μαθαίνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις του Κέντρου, αλλά να κάνετε τις κρατήσεις σας για την ενοικίαση των γηπέδων padel, μπάσκετ και ποδοσφαίρου!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ.