Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου υποδέχθηκαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες στις τάξεις τους!

Επιμέλεια: Εκπαδευτικοί Δημοτικού «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2022, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχθηκαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες μαθητών και μαθητριών, γιορτάζοντας τη μοναδική σχέση που τους συνδέει με τα εγγόνια τους.

Τραγούδια, παιχνίδια, επιτραπέζια, αναμνήσεις από σχολικά χρόνια άλλων εποχών αλλά και σοφές συμβουλές προς όλα τα παιδιά, ήταν μερικές μόνο από τις δράσεις που εκτυλίχθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί πως η «Ημέρα παππού και γιαγιάς» αποτελεί θεσμό που επαναλαμβάνεται σταθερά από το Σχολείο μας κάθε χρόνο. Στη διάρκεια της δράσης, παππούδες και γιαγιάδες περνούν μία δημιουργική μέρα με τα εγγόνια τους, γεμάτη δράσεις, εκπλήξεις και συγκίνηση, στον χώρο του Σχολείου.

Οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου, πλημμύρισαν γέλια, ευχές και δάκρυα συγκίνησης, σε μία γιορτή που μας υπενθυμίζει την αξία της πολύτιμης σχέσης των γιαγιάδων και παππούδων με τα εγγόνια τους και τη σημασία της παρουσίας τους στη όλων μας.

Φωτογραφίες