Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων μας ανοίγει τα φτερά του, όπως κάθε χρόνο, και φέτος ξεκίνησε συνεργασία με τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Αρνιθενού, Μαθηματικός

 

Το φετινό project του ομίλου μας αφορά την παραγωγή ενός νέου προϊόντος (μπάρες δημητριακών) που θα διατεθεί στην αγορά. Το εγχείρημά μας είναι φιλόδοξο και έχουμε ως στόχο να εξοικειώσουμε τα παιδιά μας με όλα τα στάδια παραγωγής και διάθεσης του προϊόντος.

Για τον σκοπό αυτό, η ομάδα επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου και παρακολούθησε την παραγωγική διαδικασία, ενώ παράλληλα παρουσίασε τα στατιστικά αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2021- Ιανουαρίου 2022 στον κ. Νίκο Ρέτσα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Το επιχειρηματικό μοντέλο υλοποίησης και προώθησης της ιδέας της μαθητικής ομάδας μας εγκρίθηκε από τον υπεύθυνο μέντορα κ. Ρέτσα, ο οποίος ενθουσιάστηκε και μας διαβεβαίωσε ότι έχουμε την αμέριστη στήριξή του στα επόμενα βήματά μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη ζεστή φιλοξενία του και τα νόστιμα κεράσματά του και ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας!

Βίντεο & Φωτογραφίες