Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην εκπαίδευση σε σύστημα Αυτοάμυνας “Krav Maga” είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαθητές του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, υπό τις οδηγίες του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – εκπαιδευτή Krav Maga, Μιχάλη Μαμαλίγκα.

Επιμέλεια: Μαρία Λεβέντη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

 

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Αυτοάμυνας στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής από εξειδικευμένο εκπαιδευτή Krav Maga.

Το kids Krav Maga είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ένας συνδυασμός κινήσεων πολεμικών τεχνών, το οποίο παρέχει λύσεις και βοηθά τα παιδιά να είναι δυνατά, γεμάτα αυτοπεποίθηση και αγάπη για τη ζωή. Έτσι, το παιδί αποκτά μεθοδικά και με διασκεδαστικό τρόπο την ικανότητα να προστατεύει τον εαυτό του από κινδύνους που προέρχονται από το περιβάλλον του ή από ενήλικες που απειλούν την ασφάλεια και τη ζωή του.

Οι μαθητές μας έζησαν την εμπειρία, γυμνάστηκαν με έναν διαφορετικό τρόπο, διασκέδασαν και κατέκτησαν βιωματικά γνώσεις Αυτοάμυνας. Ευχαριστούμε τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – εκπαιδευτή Krav Maga, Μιχάλη Μαμαλίγκα για την προθυμία του να διδάξει τις γνώσεις του στις μαθήτριες και μαθητές μας.

Φωτογραφίες