Ο Διαγωνισμός “Kangaroo Global Linguistics” είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη διασκεδαστική αυτή εμπειρία και να γίνετε μέλος της διεθνούς κοινότητας του KGL. Ο διαγωνισμός KGL διοργανώνεται από το International Testing Authority και το Institute for the Development of Educational Assessment, δεν έχει περιορισμούς στη συμμετοχή και όλοι οι μαθητές ηλικίας 7 έως 18 ετών που μαθαίνουν την αγγλική ως ξένη γλώσσα μπορούν να συμμετάσχουν.

Γιατί είναι δημοφιλές το KGL;

  • Το KGLπαρακινεί τους μαθητές μέσω ενός ωφέλιμου διασκεδαστικού διαγωνισμού.
  • Τα τεστ του KGLέχουν δημιουργηθεί με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.
  • Διεξάγεται σε επίπεδα PreA1 έως C1 και είναι συνδεδεμένος με το CEFR.
  • Δίνονται βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές σε κάθε επίπεδο.
  • Προετοιμάζει τους μαθητές για μελλοντικές εξετάσεις στα Αγγλικά.
  • Υποστηρίζει φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ένα ποσοστό της συμμετοχής δίδεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς.

Ο διαγωνισμός “Kangaroo Global Linguistics” θα λάβει χώρα το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, στις 14:00, στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Για τη συμμετοχή ΔΕΝ απαιτείται κάποια επιπλέον προετοιμασία. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού έχουν τη μορφή πολλαπλών επιλογών και όλη η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 60 λεπτά.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που λαμβάνουν μέρος στο διεθνή διαγωνισμό “Kangaroo Global Linguistics” λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Το κόστος για κάθε ενδιαφερόμενο είναι 17 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη γραμματεία  των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (9 π.μ. – 8 μ.μ.) από Πέμπτη 9/1/2020 έως Δευτέρα 13/1/2020.