Η κ. Mαίρη Χατζηαντωνίου – Πιπικάκη, κοινωνική λειτουργός και συγγενής του μαθητή Στέργου Χατζηκαντή, ο οποίος φοίτησε στην Γ’ τάξη του Λυκείου φέτος στα Εκπαιδευτήριά μας, συγχαίρει τον ανιψιό της για την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις, στηριζόμενος στο πρόγραμμα του σχολείου μας.

 

Πολλά συγχαρητήρια κι ευχές για την επιτυχία του ανιψιού και βαφτιστικού μας Στέργου Χατζηκαντή στις Πανελλήνιες. Η υψηλότερη Πολυτεχνική Σχολή που ονειρεύτηκε γίνεται πραγματικότητα. Ονειρεύτηκε και με αρκετή επιμέλεια εργάστηκε σκληρά και πέτυχε τον στόχο του.

Ίσως λιγότερα θα μπορούσαν να έχουν επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση, το πρόγραμμα και την μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Με την καθοδήγηση και την άριστη προετοιμασία από τους καθηγητές του, δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε ένα ιδιαίτερο μάθημα σπίτι του. Το σχολείο πίστεψε στις δυνατότητες του Στέργου, του έδωσε τις ευκαιρίες που χρειαζόταν και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Στέργο μου, σου εύχομαι να είναι αυτό μόνο η αρχή για προσωπική επιτυχία και μεγάλες χαρές!

Ευχαριστούμε την κ. Χατζηαντωνίου – Πιπικάκη και την οικογένεια Χατζηκαντή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σχολείο μας και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη ζωή τους!