Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, στις 20:30, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καλωσορίζουν το καλοκαίρι με μία θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Λες και ήταν χθες», αφιερωμένη στον Αλέκο Σακελλάριο.

 

«Και όλη αυτή η παλιοτζουρία… Yes, yes, θα φύγει! Θα φύγει και στη θέση της θα μπει… Yes, yes, ένα ωραίο σαλονάκι.

Από τα πολύ… μοντέρνα… Αυτά τα… very, very… Αχ, πώς τα λέτε εσείς εδώ, γιατί ξεχνάω πώς τα λέμε εμείς εκεί!!»

Ποιος δεν έχει γελάσει με τις αξέχαστες ατάκες από τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο;

Μια πανδαισία χορού και τραγουδιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, στις 20:30, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στη θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Λες και ήταν χθες», αφιερωμένη στον Αλέκο Σακελλάριο.

Μία δροσερή, γεμάτη νοσταλγία και αισιοδοξία παράσταση με πολύ κέφι και χορό, διανθισμένη από σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου, με διαλόγους που άφησαν εποχή και συνοδεύουν τη διασκέδασή μας διαχρονικά.

Η ξεχωριστή και διασκεδαστική παράσταση κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό είναι γεμάτη μουσική, χορό και συγκίνηση, αφιερωμένη στον άνθρωπο που έχει γράψει στίχους για 1500 κινηματογραφικά και μη τραγούδια, που έχει γράψει 200 έργα για το θέατρο και δεκάδες ταινίες για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, στον άνθρωπο που χάρισε το γέλιο στην Ελλάδα.  

Συντελεστές της παράστασης

Η παράσταση ήταν σε σκηνοθεσία της Μαρίας Μανιώτη. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα αποδοθούν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου και ορχήστρα καθηγητών μουσικής αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Αναπολιτάνο, Τάσο Αναστασιάδη, Γκλόρια Ανδρουλάκη, Νεκτάριο Αυγενικό, Βασίλη Καράμαλη, Ματίνα Μακέστα, Γιώργο Ξανθόπουλο, Γιάννη Χατζή. Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχουν ο Γιώργος Ξανθόπουλος και ο Γιάννης Χατζής. Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Λεβέντη.

Διδασκαλία Τραγουδιού: Ελευθερία Ζαράκη  

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ξανθόπουλος, Γιάννης Χατζής

Διδασκαλία Ορχήστρας SOLISTES: Τάσος Αναστασιάδης

 Χορογραφίες: Μαρία Λεβέντη

 Διδασκαλία Τραγουδιών: Ελευθερία Ζαράκη

Χορηγός: Ξενοδοχείο “Rodos Palace

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr, Rodiaki.gr, Dimokratiki,gr Rodosreport.gr, 12vima.gr, Iporta.gr.