Η ομάδα των μαθητών του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κέρδισε το 3ο βραβείο καλύτερης «Εικονικής Επιχείρησης 2019» για την εταιρεία της “Breathe n’ Drive” στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση. Η συσκευή-αλκοτέστ που κέρδισε το 3ο βραβείο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο Αυτοματισμού των Εκπαιδευτηρίων μας.

 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 στο εμπορικό κέντρο Μediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και διοργανώνεται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Aνάμεσα σε 1.200 μαθητές και μαθήτριες από 37 Γυμνάσια και Λύκεια της Βόρειας Ελλάδας, της Ρόδου και της Κρήτης, η ομάδα κατέπληξε το κοινό, την κριτική επιτροπή και τους δημοσιογράφους με την ετοιμότητά της και την άψογη παρουσίασή της. «Δυσκολευθήκαμε πολύ να αποφασίσουμε τους 3 καλύτερους», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΝ/JA Greece και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Μάρκος Βερέμης. «H ποιότητά σας ήταν απίστευτη, η δουλειά και η ομαδικότητά σας ήταν απίστευτες», είπε απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες «επιχειρηματίες» λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την κ. Καρύδη Ελένη, Πρόεδρο της ΕΥ.ΘΥ.Τ.Α., για την υποστήριξή της καθώς και τον κ. Κασάπη Βασίλη, για την ευγενική του χορηγία.

Στον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας συμμετέχουν οι μαθητές: Αποστολά Βαλασία, Γλύμπη Ερωφίλη, Ελευθεριάδη Εύη, Ιωαννίδη Τσαμπίκα, Θεοχαρίδου Αμαλία, Μπαλτενσπέργκερ Νικόλ, Οικονόμου Αναστάσης, Παπαγρηγορίου Ηλίας- Σάββας, Παπαγρηγορίου Ηλίας–Μιχάλης, Παπαδάκη Μεταξία, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαζαχαρίου Γιώργος, Πάππου Δώρα, Πουλάκης-Στεφανίδης Γεράσιμος, Πιστόλας Μιχάλης, Πρωτόπαπα Φούλα, Στέργου Δέσποινα, Τσέρου Τζένη, Φίλη Ιλιάνα, Χατήρης Μιχάλης–Άγγελος.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αρνιθενού Σταυρούλα-Μαθηματικός, Μαστρογιαννόπουλος Νικόλαος-Οικονομικά.

Στον Όμιλο Αυτοματισμού συμμετέχουν οι μαθητές: Κυριακούλης Φίλιππος, Κωνσταντινίδης Αντώνης, Λαζάροβ Πέτκο-Παρασκευάς, Ματσαμάς Κωνσταντίνος-Έκτορας, Μιγκός Αντώνης, Ντελλάκης Χρήστος, Παπαντωνίου-Γιαννουράκης Μιχάλης-Πανορμίτης, Πελαρδής Νίκος, Σοφιανόπουλος Γιάννης, Φραράκης Κωνσταντίνος.

Υπεύθυνοι Ομίλου Αυτοματισμού: Αναγνωστάκης Ευριπίδης, Γιακουμάρος Νίκος

 

Βίντεο

Φωτογραφίες