Η απόφοιτή μας Ειρήνη Σπανού «καλπάζει» προς τα όνειρά της
Η απόφοιτη των Εκπαιδευτηρίων μας Ειρήνη Σπανού αποκαλύπτει τη συνταγή για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων.
Διαβάστε περισσότερα31 Δεκ, 2018 | ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Η απόφοιτη των Εκπαιδευτηρίων μας Ειρήνη Σπανού αποκαλύπτει τη συνταγή για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων.
Διαβάστε περισσότερα31 Δεκ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Οι μαθητές της Δ΄ τάξης επισκέφτηκαν τη δημοτική βιβλιοθήκη Κρεμαστής, έναν εξαιρετικά όμορφο χώρο, ιδανικό για όσους αγαπούν τα βιβλία.
Διαβάστε περισσότερα24 Δεκ, 2018 | Προσχολική-Νηπιαγωγείο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Μια εξόρμηση σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ένα ζεστό φθινοπωρινό πρωινό, πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές του νηπιαγωγείου στην κοιλάδα των πεταλούδων.
Διαβάστε περισσότερα24 Δεκ, 2018 | Προσχολική-Νηπιαγωγείο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο νηπιαγωγείο την εκπαιδευτικό μας Βάσω Πίνδη, για να μας παρουσιάσει το πείραμα του φαινομένου του στροβιλισμού.
Διαβάστε περισσότερα23 Δεκ, 2018 | ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία, Λύκειο
Οι μαθητές της Α’ Λυκείου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από μέλη της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. για θέματα που σχετίζονται με τα τροχαία ατυχήματα.
Διαβάστε περισσότερα23 Δεκ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Οι μαθητές του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας μπήκαν στον πνεύμα των Χριστουγέννων με μια βιβλιο–δωρο–ανταλλαγή, σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς!
Διαβάστε περισσότερα20 Δεκ, 2018 | ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Ένα «ζεστό» ξεχωριστό απόγευμα έζησαν όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Διαβάστε περισσότερα18 Δεκ, 2018 | ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις
Η διεύθυνση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο “3ο Καλλιτεχνικό Χοροθέαμα”. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές!
Διαβάστε περισσότερα18 Δεκ, 2018 | ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Το ζητούμενο βέβαια δεν μπορεί να είναι η αποχή από τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά η ισορροπία των δραστηριοτήτων του παιδιού στον φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα18 Δεκ, 2018 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Οι μαθητές της Δ’ Δημοτικού παρακολούθησαν μια δράση κυκλοφοριακής αγωγής που οργανώθηκε από την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.
Διαβάστε περισσότερα




Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019
Την ώρα της Ζώνης Ευέλικτων Δράσεων θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις ανά τάξη:
Α’ Γυμνασίου: Εκπαιδευτική επίσκεψη στο DM Natural Farming στην Κρεμαστή. Η αναχώρηση από το σχολείο είναι προγραμματισμένη στις 12:00 και η επιστροφή στις 13:20. Για την επίσκεψη θα αξιοποιηθούν η 5η και η 6η διδακτική ώρα.
Β’ Γυμνασίου: Εκπαιδευτική πίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων. Η αναχώρηση από το σχολείο είναι προγραμματισμένη στις 11:00 και η επιστροφή στις 12:30. Για την επίσκεψη θα αξιοποιηθούν η 4η και η 5η διδακτική ώρα.
Γ’ Γυμνασίου: Διάλεξη από τον Πρόεδρο Ε.Ο.Τ., κ. Ξάνθη Αγαπητό, για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα».
Α’ Λυκείου: Ομιλία του κ. Μιχάλη Σκουμιού, Επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για τον τρόπο σύνθεσης και εκπόνησης ερευνητικών εργασιών. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αρχιμήδης».