Την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, στις 20:30, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καλωσορίζουν το καλοκαίρι με μία ξεχωριστή παράσταση βασισμένη στο musical Mamma Μia.

 

Για το «Mamma Μia» οι συστάσεις είναι περιττές. Είναι ένα από τα μακροβιότερα musical στον κόσμο, με εκατομμύρια θεατές σε 440 πόλεις.

Σας καλούμε να απολαύσετε μια ρομαντική κωμωδία, με ευχάριστη πλοκή, πολύ κέφι και χορό, διανθισμένη από τη μουσική και τα τραγούδια των ΑΒΒΑ.

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση σε διασκευή κειμένου και σκηνοθεσία της κ. Μυρσίνης Λενούδια, εκπαιδευτικού θεάτρου των Εκπαιδευτηρίων. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα αποδοθούν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου με την καθοδήγηση των δασκάλων μουσικής, Γιάννη Χατζή, Τάσου Αναστασιάδη, Leida Tahiraj, Ματίνας Μακέστα, Άντζελας Σπανού, Νεκτάριου Αυγενικού, Γιώργου Ξανθόπουλου και Eυανθίας Κρητικού (διεύθυνση χορωδίας).

Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Λεβέντη. Τα σκηνικά σχεδιάστηκαν από την Ανδρομάχη Μπατζούκη. Τα κουστούμια επιμελήθηκε ο Ιωάννης Ρουμπέτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα απολαύσει μια ξεχωριστή, «ηλιόλουστη» και διασκεδαστική παράσταση κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, γεμάτη μουσική, ρυθμό, χορό και συγκίνηση…

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodos Events.gr, Rodiaki.gr, Dimokratiki.gr, Rodosreport.gr, 12vima.gr, Iporta.gr, lotosmag.gr.