Έπειτα από δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς, η αλλαγή σκυτάλης στους φιναλίστ του φετινού τελικού είναι γεγονός!

 

Στον πρώτο ημιτελικό, οι «Underdogs»φιναλίστ της περασμένης χρονιάς δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν την τελευταία τους συμμετοχή στον τελικό, παρά την καλή εμφάνιση του Πολίτη (22π.), και ηττήθηκαν με σκορ 56-44 από το «Βενετόκλειο ’97», με τους Μαυρονικόλα Π. (15π), Γκόνο Κ. (14π.) και Τσιγάρο (11π.) να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Το «Βενετόκλειο ’97» θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικό του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του «Ιβίσκου», η οποία επίσης συμμετέχει για πρώτη φορά σε «εργασιακό» τουρνουά του Σωματείου μας.

Στον δεύτερο ημιτελικό, οι φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κατάμεστο γήπεδο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αμφίρροπο αγώνα, με τα «Modela» να προσπαθούν να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο με πρωτεργάτες τους Γιαννέλη (17π.) ,Μελεκίδη (15π.) και Παπαγιάννη (12π.). Αυτό φάνηκε να μην είναι αρκετό, καθώς στο τέλος υπέκυψαν στην εμπειρία του «Ιβίσκου», που είχε πρωταγωνιστή τον Τσαλίκη (23π.) και συμπαραστάτες τους Μαρουλλάκη Γ. (14π.) και Καστέλλα (12π.).

Αύριο, Τρίτη 8/5/2018, θα ανακοινωθεί η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του τελικού καθώς και τα events που θα πραγματοποιηθούν στον μεγάλο τελικό.