Το 1ο TEDxYouth@Rhodes είναι εδώ και ανοίγει αυλαία στις 11 Μαρτίου 2018. Οι ομιλητές έχουν ήδη επιλεχθεί, αλλά αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια από 12 έως 18 ετών και θέλεις να αναλάβεις εθελοντική δράση στο 1ο TEDxYouth του νησιού, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα προσωπικά σου στοιχεία!

 

Το 1ο TEDxYouth@Rhodes είναι εδώ και ανοίγει αυλαία στις 11 Μαρτίου 2018. Οι ομιλητές έχουν ήδη επιλεχθεί και είναι αυτοί που θα ανέβουν την σκηνή για να μιλήσουν για ιδέες άξιες διάδοσης, τις δικές τους ιδέες. Το μόνο κομμάτι του παζλ που έχει μείνει ασυμπλήρωτο είναι οι εθελοντές του.

Αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια από 12 έως 18 ετών και θέλεις να αναλάβεις εθελοντική δράση στο 1ο TEDxYouth του νησιού συμπλήρωσε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα με τα προσωπικά σου στοιχεία και τις προτιμήσεις σου ως προς τους τομείς δράσεις. Μην σκεφτείς λεπτό πού θα μπορούσες να φανείς χρήσιμος. Η βοήθειά σου θα είναι σίγουρα παραπάνω από πολύτιμη.

Και μην ξεχνάς! Ένας άνθρωπος από μόνος του μπορεί να καταφέρει πολλά. Πολλοί άνθρωποι μαζί όμως, μπορούν να καταφέρουν ακόμη περισσότερα!

 

Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ