Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά εορτάστηκε και φέτος στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, καθώς το ημερήσιο σχολικό πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με αθλητικές δραστηριότητες.

 

Ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίζεται κάθε χρόνο η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου και έτσι φέτος στα σχολεία η 2α Οκτωβρίου ήταν αφιερωμένη στον αθλητισμό. Με το σύνθημα «Αθλούμαι-ΧαράΖΩ το μέλλον», οι μαθήτριες και μαθητές όλων των βαθμίδων του σχολείου μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων. Έτσι, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη σωματική τους ευεξία και παράλληλα να ψυχαγωγηθούν.

Συγκεκριμένα, οι μαθήτριες και οι μαθητές ασχολήθηκαν με τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, του ποδοσφαίρου, της πετοσφαίρισης και της κολύμβησης. Παράλληλα, το σχολείο μας επισκέφθηκαν μέλη του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης, όπου έκαναν αγώνα επίδειξης squash στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων. Οι εκπρόσωποι του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά που παρευρέθηκαν, ήταν ο κ. Χάρης Λουκαράς (πρόεδρος του Ομίλου), η κ. Άννα Τομάζου (μέλος και παίκτρια του Ομίλου, μέλος της εθνικής ομάδας τοιχοσφαίρισης), ο κ. Μανόλης Βασιλειάδης (καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής τοιχοσφαίρισης), η κ. Κική Σπάρταλη (μέλος και παίκτρια του Ομίλου) και ο κ. Θοδωρής Χατζηστρατής (μέλος και παίκτης του Ομίλου).

Φωτογραφίες