Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» παρουσιάζουν μια δροσερή θεατρική βουτιά στα βαθιά νερά της φιλίας. Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

 

Ας μιλήσουμε για τη φιλία! Για τους φίλους μας αυτούς που μαζί τους παίζουμε, γελάμε, κλαίμε, τσακωνόμαστε, θυμώνουμε, συγχωρούμε και μας συγχωρούν! Τρεις ιστορίες που μιλάνε με το δικό τους τρόπο για τη δύναμη της φιλίας! Ο διδακτισμός σε αυτές τις σχέσεις δε χωράει! Τρεις ιστορίες αστείες, τρυφερές και μερικές φορές θυμωμένες…. Γιατί οι φιλίες δε χτίζονται μόνο στα χαμόγελα….

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε επίσης:

Τα παιδιά του Επιμορφωτικού Προγράμματος στο μπαλέτο που θα παρουσιάσουν το χορευτικό «Πεταλούδες» (Υπεύθυνη διδασκαλίας Ναταλί Σέρβου).

Προβολή video με τις σκέψεις των παιδιών για τη φιλία και τους φίλους! «Κουβεντούλες με φίλους», του κινηματογραφιστή Σάκη Στεφανίδη.

Τέλος, τα παιδιά θα τραγουδήσουν: «Η πόλη που γελούσε» από το άλμπουμ «Μια νότα μου χτυπά το τζάμι» (Συνοδεύει με την κιθάρα ο Νεκτάριος Αυγενικός) και «If you’ re happy» με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό στο μάθημα των αγγλικών Ζωή Φιλιππίδη.