Εδώ και 7 συνεχόμενα χρόνια, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (και μέσω αυτών ολόκληρο το νησί της Ρόδου) στηρίζουν ένθερμα κάθε Πάσχα τον φιλανθρωπικό οργανισμό «To Χαμόγελο του παιδιού».

Της Ευαγγελίας Χατζηπέτρου, Θεολόγου,

Της Φαίης Σίνη, Φιλολόγου &

Της Μαρίας Γρουίτση, Φιλολόγου

 

Έτσι και φέτος, τα Εκπαιδευτήρια συνέχισαν την παράδοση με την παρουσία τους στο καραμελόσπιτο του «Χαμόγελου», στην πιο κεντρική πλατεία της πόλης, όπου στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων.

Οι μαθητές της Β΄Λυκείου μαζί με τους εθελοντές του οργανισμού, τον Αργύρη και τη Δανάη που ήρθαν από την Αθήνα, αλλά και το πλήθος του κόσμου που επέλεξε το καραμελόσπιτό μας για τις πασχαλινές αγορές και τα δωράκια του, συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου». Την προσπάθεια αυτή πλαισίωσε – όπως κάθε χρόνο – η φιλαρμονική μπάντα της Ρόδου, δίνοντας ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη.

Με τη δράση αυτή, οι μαθητές μας «μπαίνουν» στην θέση του συνανθρώπου τους και προσπαθούν, ώστε κάθε παιδί να ελπίζει και να χαμογελάει.

Την προσπάθειά μας αναγνώρισε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, με ευχαριστήρια επιστολή του που παρατίθεται αυτούσια στη συνέχεια.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές του οργανισμού, που ήρθαν από την Αθήνα για να ενισχύσουν την προσπάθειά μας καθώς και τη φιλαρμονική μπάντα της Ρόδου για το εορταστικό κλίμα που μας έδωσε. Πάνω από όλα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το «Χαμόγελο του παιδιού» για το κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια!

Ευχαριστήρια επιστολή από το «Χαμόγελο του παιδιού» προς το «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Φωτογραφικό υλικό