Ο Διευθυντής του Βρετανικού Συμβουλίου, κ. Cliff Parry, μίλησε αποκλειστικά στους υποψήφιους μαθητές των εξετάσεων γλωσσομάθειας Cambridge ESOL των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», παρέχοντάς τους πολύτιμες συμβουλές.

Του Παναγιώτη Αλατσά, Καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας

 

Την Τετάρτη 10 Μαΐου, ο κ. Cliff Parry, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Βρετανικού Συμβουλίου Ελλάδας, ήρθε από την Αθήνα, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Υπεύθυνης του Ξενόγλωσσου Τμήματος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», κ. Λιν Συμεωνίδη, αποκλειστικά για τους υποψήφιους μαθητές των εξετάσεων γλωσσομάθειας Cambridge ESOL των Εκπαιδευτηρίων.

Πάνω από εξήντα (60) μαθητές, από τα τμήματα KET, PET, FCE, CAE και CPE, συγκεντρώθηκαν στο Αμφιθέατρο των Εκπαιδευτηρίων και παρακολούθησαν πρωτοποριακά και βιωματικά μαθήματα, με στόχο την παροχή συμβουλών για τις προφορικές τους εξετάσεις. Ο κ. Cliff Parry εμψύχωσε τους μαθητές ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να πετύχουν τον στόχο τους στις προφορικές τους εξετάσεις, που διεξάγονται μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Λίγα λόγια για τον Cliff Parry

Ο κ. Cliff Parry (MSc TEYL, RSA DTEFLA, BSc, Dip. Management) ζει και διδάσκει στην Ελλάδα από το 1986. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία καθώς και εκτεταμένη εμπειρία κατάρτισης. Έχει γράψει πολυάριθμα άρθρα για επιστημονικά περιοδικά και εκδόσεις ELT και έχει ευρύ συγγραφικό έργο σε βιβλία διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Έχει, επίσης, εργαστεί ενεργά σε προγράμματα κοινωνικής ένταξης για αρκετά χρόνια.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Cliff Parry, που αποδέχθηκε την πρόσκληση της κ. Λιν Συμεωνίδη και πραγματοποίησε την ομιλία του στις μαθήτριες και στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας!