Τεύχος 50 – Δεκέμβριος 2016
Τεύχος 50 ← Τεύχος 49 - Ιούνιος 2016 Τεύχος 51 - Μάρτιος 2017...
Διαβάστε περισσότερα22 Δεκ, 2016 | Παλαιότερα Τεύχη
Τεύχος 50 ← Τεύχος 49 - Ιούνιος 2016 Τεύχος 51 - Μάρτιος 2017...
Διαβάστε περισσότερα22 Νοέ, 2016 | ΡΟΔΙΩΝ Ωδείον
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Σεμινάριο Ορθοσωμικής για μουσικούς, που διοργάνωσε το «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Νούλη.
Διαβάστε περισσότερα23 Ιούν, 2016 | Παλαιότερα Τεύχη
Τεύχος 49 ← Τεύχος 48 - Απρίλιος 2016 Τεύχος 50 - Δεκέμβριος 2016...
Διαβάστε περισσότερα23 Απρ, 2016 | Παλαιότερα Τεύχη
Τεύχος 48 ← Τεύχος 47 - Δεκέμβριος 2015 Τεύχος 49 - Ιούνιος 2016...
Διαβάστε περισσότερα




Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τη διατροφολόγο και συγγραφέα Τσαμπίκα-Ζωή Κοντόγιαννου, προκειμένου να παρουσιάσει στα παιδιά των τάξεων Α’ και Β’ Δημοτικού το βιβλίο της «Φούλα η διατροφούλα». Το βιβλίο, εκτός από θέματα διατροφής και άσκησης, προσεγγίζει τη θεματική του παιδικού διαβήτη. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Εργαστηρίων δεξιοτήτων.
Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα υποδεχτούν με χαρά τους γονείς των μαθητών για να περάσουμε παρέα ένα δημιουργικό πρωινό!
Η δράση θα περιλαμβάνει: την κατασκευή αυτοσχέδιας κούκλας, την αφήγηση του παραμυθιού «Τα βραχιόλια των πουλιών», της Ε. Καμαράτου Γιαλλούση, καθώς και την παρουσίαση του τραγουδιού «Τα παπαγαλάκια», του Ν. Πλατύραχου.
Την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση για τη δεύτερη ομάδα γονέων, οι οποίοι θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για τις σχετικές λεπτομέρειες.
Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, οι εφορευτικές επιτροπές, σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς, αναλαμβάνουν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκπροσώπων των τμημάτων. Οι εκπρόσωποι και συντονιστές συζητούν με τους συμμαθητές τους, προτείνουν και αναλαμβάνουν ρόλο εκπροσώπων και όχι υπευθύνων. Στη διαμόρφωση μιας απόφασης της μαθητικής κοινότητας όλοι οι μαθητές έχουν την ίδια ευθύνη και τα ίδια δικαιώματα.
Την προσεχή Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η σχολική εκδήλωση Γυμνασίου-Λυκείου με τίτλο «50 Χρόνια Μνήμης, Μια Πατρίδα Μισή, Μια Πληγή Ολόκληρη», με θέμα τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι κκ. Συμεωνίδης Γιώργος και Χατζηπαντελή Ιωάννα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 5η και 6η διδακτική ώρα, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα».