Σας προσκαλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ». Ο Σύλλογος «ΘΑΛΕΙΑ» αποτελεί σταθερό και θερμό υποστηρικτή του σχολείου μας.

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024, διοργανώνεται το 21ο Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας. Πρόκειται για μια δράση αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και στήριξη όσων αντιμετωπίζουν αυτοάνοσα νοσήματα.

Ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας αποτελεί το γεγονός ότι στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τέσσερις μαθητές μας, η Θεοδοσία Σωτηρόγλου, η Διονυσία Πεταλά, Ο Giorgi Mihov και ο Γιώργος Χατζηνικόλας. Τα παιδιά συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου «Κράτα με να σε κρατώ» της κ. Θάλειας Γεωργά, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο μας.

Το περπάτημα θα ξεκινήσει από το Ενυδρείο της Ρόδου και θα καλύψει μια όμορφη διαδρομή έως το Rhodos Horizon Resort. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 17:15, ενώ η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κιόσκι του Συλλόγου θα βρίσκεται στο Ενυδρείο από την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τις δράσεις του και να προσφέρουμε την υποστήριξή μας.