Με ιδιαίτερη χαρά, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» γνωστοποιούν ότι η Ελένη Κυριακούλη, απόφοιτη του σχολείου μας και πλέον εργαζόμενη στον όμιλό μας, έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Η Ελένη πέτυχε την εισαγωγή της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA (Masters in Business Administration) του Columbia Business School, ενός από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Ivy League Πανεπιστημίων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται σταθερά στις 3 πρώτες θέσεις στα παγκόσμια rankings και λαμβάνει 8.000 αιτήσεις ετησίως για να επιλέξει 600 φοιτητές.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, η Ελένη θα συνεχίσει να εστιάζει στην επιχειρησιακή ανάπτυξη του ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ενώ θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρει το πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα «executivesinresidence» του πανεπιστημίου, το οποίο αξιοποιεί ανώτερα στελέχη (C-Suite) μεγάλων εταιριών για συμβουλευτική και καθοδήγηση. Επιπλέον, θα παρακολουθήσει το Global Family Enterprise Program και θα συμμετάσχει στο Columbia Startup Lab στο πλαίσιο του Eugene Lang Entrepreneurship Center. Τέλος, θα είναι μέλος των Family Business και Entrepreneurship Clubs του πανεπιστημίου, διευρύνοντας το δίκτυό της και ενισχύοντας τις δεξιότητές της στην επιχειρηματικότητα και τη διοίκηση οικογενειακών επιχειρήσεων.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί η εξαιρετική πορεία των σπουδών της Ελένης Κυριακούλη καθώς και της μέχρι τώρα επαγγελματικής της πορείας.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου σπούδασε Παιδαγωγικά. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών της έγινε δεκτή στο University of Cologne στη Γερμανία, μέσω του προγράμματος Erasmus+ και αργότερα έκανε πρακτική άσκηση ως δασκάλα, στο ιδιωτικό σχολείο «Colegio Efanor» στην Πορτογαλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, δημοσίευσε research paper που εξετάζει τη σχέση μεταξύ Αλεξιθυμίας και Δυσλεξίας.

Συνέχισε τις σπουδές της ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΑ Education Management στο Kings College London. Κατά τη διάρκεια των έξι ετών παραμονής της στο Λονδίνο, εργάστηκε αρχικά ως εκπαιδευτικός Φυσικών Επιστημών στην Cognita, ένα παγκόσμιο δίκτυο ιδιωτικών σχολείων, στο οποίο ανήκουν πάνω από 100 σχολεία σε 15 χώρες.

Η επαγγελματική της καριέρα συνεχίστηκε, επί 4 χρόνια, στην πολυεθνική εταιρεία λογισμικού Culture Amp, όπου εργάστηκε ως Account Executive στο τμήμα του Business Development. Στο διάστημα εργασίας της εκεί, η εταιρεία της τής εμπιστεύθηκε την ίδρυση μιας νέας θυγατρικής με έδρα το Βερολίνο, και μετακόμισε εκεί για αρκετούς μήνες, προκειμένου να υποστηρίξει την Culture Amp στην επέκτασή της στη Γερμανική Αγορά.

Σήμερα, είναι Διευθύντρια Στρατηγικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», συνεισφέροντας τόσο στην εκπαιδευτική όσο και στην εταιρική ανάπτυξη του οργανισμού. Σε μικρό χρονικό διάστημα έχει δημιουργήσει τομές και έχει δρομολογήσει σημαντικές αλλαγές. Έχει υπάρξει guest speaker σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια της Microsoft, συζητώντας για τις ψηφιακές μεταρρυθμίσεις και τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές πρακτικές του σχολείου μας. Συνέβαλε, επίσης, καθοριστικά στις 3 πανελλήνιες διακρίσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στα Education Leaders Awards 2024.

Θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στη θέση αυτή από απόσταση μέχρι το τέλος του 2026, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο πρόγραμμα MBA του Columbia Business School.

Η κοινότητα των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» εύχεται ολόψυχα στην Ελένη καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσει μέσα από το έργο της!