Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρουν τον Μιχάλη Ρούσο, φιλόλογο και συντονιστή της ομάδας φιλολόγων των Εκπαιδευτηρίων μας, για την απόκτηση του πτυχίου μεταπτυχιακών σπουδών στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών: Αρχαιολογία, Γλωσσολογία, Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η αφοσίωσή του στη συνεχή εκπαίδευση και η δέσμευσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία είναι παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο κ. Ρούσος, με την εξειδίκευσή του στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Αρχαίο θέατρο: Εκπαιδευτικές και φιλολογικές προσεγγίσεις», θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, προσφέροντας στους μαθητές μας νέες προοπτικές και γνώσεις. Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών μας και την προσπάθειά τους για διαρκή επαγγελματική ανάπτυξη.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να εμπνέει και να καθοδηγεί με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση.

Μιχάλη, συγχαρητήρια!