Συγχαρητήρια σε όλους για την αφοσίωση και τις προσπάθειες που οδήγησαν σε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες!
Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής σας! Συνεχίστε να επιδιώκετε τα όνειρά σας με το ίδιο πάθος και αφοσίωση!
Μερικοί από τους απόφοιτούς μας τη φετινή χρόνια, μοιράζονται τις εμπειρίες τους!

Μικρόπουλος Μάνος, Βιολογίας, Ε.Κ.Π.Α.

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξη που μου παρείχαν αυτή τη δύσκολη χρονιά. Καλή επιτυχία στα παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους» .

Παπαγεωργίου Κοσμάς, Ιατρική, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές και το σχολείο μου».

Παπαθεοδωράκη Ηλιάνα, Φαρμακευτική, Ε.Κ.Π.Α.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα την πρώτη μου επιλογή. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά».

Πολωνιατάκης Νικόλαος, Ιατρική, Δ.Π.Θ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή. Βέβαια, δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τη στήριξη των καθηγητών μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Χριστοδούλου Σοφία, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο, τους γονείς μου και όλους όσοι με στήριξαν και ήταν δίπλα μου σε αυτήν τη δοκιμασία. Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία».

Χατζή Παρασκευή, Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη για την ανταμοιβή των κόπων μου και ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο που πλέον ανοίγεται μπροστά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκτός από την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα εκεί, πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να ξεπεράσουμε κάθε μας εμπόδιο».

Μπουτσιούκης Νίκος, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πολυτεχνείο Κρήτης (3ος)

«Μετά από 12 χρόνια στο σχολείο, φτάσαμε στο τέλος αυτού του ταξιδιού, το οποίο ελπίζω να έχει αίσιο τέλος για όλους τους συμμαθητές μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου, που στάθηκαν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό».

Κοκκίνης Γιώργος, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πολυτεχνείο Κρήτης

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους καθηγητές μου, του Γυμνασίου και του Λυκείου, για τη συστηματική προετοιμασία και τις πολύτιμες γνώσεις που μου προσέφεραν. Χάρη στη διδασκαλία και την υποστήριξή τους, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και να εισαχθώ στην Αρχιτεκτονική Σχολή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα».

Μπουρινάκης Τζαντ-Μουράτ, Τουριστικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου για την υπομονή τους και για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να πετύχουν όλοι οι μαθητές τους στόχους και κυρίως τους γονείς μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα!»

Παπαγρηγορίου Κατερίνα – Γαβριέλλα, Οικονομικών Επιστημών, Α.Π.Θ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα και πέτυχα τον στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου και με στήριζαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Εύχομαι καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά!»

Πάππου Νικολέτα, Οικονομικών Επιστημών, Ε.Κ.Π.Α.

«Είμαι ενθουσιασμένη που κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η διαδρομή ήταν γεμάτη προκλήσεις, αλλά η αφοσίωση και η υποστήριξη από την οικογένεια και τους καθηγητές μου, έκαναν τη διαφορά. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις σπουδές μου και να αδράξω τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μου».

Πάππου Μανώλης, Οικονομικών Επιστημών, Ε.Κ.Π.Α.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς κατάφερα να περάσω στη σχολή που επιθυμούσα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι ήταν δίπλα μου».

Βαγιανάκης Σωτήρης, Διοίκηση Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Πατρών

«Φοιτητής! Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Η προσπάθεια ήταν επίπονη, όμως δεν ήμουν μόνος. Στο πλευρό μου είχα πάντα τους γονείς μου, τους εξαιρετικούς καθηγητές μου στο “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” (θα μου λείψετε) που με στήριξαν στη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Σε αυτούς, οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τους νέους δρόμους και νέους ορίζοντες, που ανοίγονται πλέον μπροστά μου».

Λάμαρη Άρτεμις, Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου στο “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” για την υποστήριξη και την καθοδήγησή τους, ειδικά την τελευταία χρονιά του λυκείου. Υπήρξαν για μένα μια υπέροχη ομάδα που με στήριξε τόσο με τις γνώσεις που μου έδωσαν, όσο και με τη συναισθηματική και ψυχολογική ενδυνάμωση για να πετύχω τον στόχο μου. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου, που ήταν πάντα δίπλα μου».

Παραπονιάρη Ειρήνη- Χρυσοβαλάντου, Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

«Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου. Με τη μετάδοση των γνώσεων και με την υποστήριξή τους κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου».

Παύλακα Zωή, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και το υπέροχο σχολείο μου για όλα όσα μού προσέφεραν αυτή την απαιτητική χρονιά, ώστε να καταφέρω να πετύχω τον στόχο μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους».

Παύλακας Παύλος, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου κ. Αναγνωστάκη, κ. Ζάχου, κ. Παπακωνσταντίνου και κ. Τσιώλη, καθώς και το εξαιρετικό σχολείο μου για όλη τη στήριξη που είχα αυτή τη δύσκολη χρονιά και κατάφερα να πετύχω την 1η επιλογή μου. Καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά».

Φίλη Βανέσσα, Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου, Ε.Κ.Π.Α.

«Εκτιμώ πολύ την υποστήριξη που μου δόθηκε για να πετύχω τον στόχο μου. Ο δρόμος μας τώρα ξεκινάει και εύχομαι να είναι γεμάτος χαρές για όλους μας».

Φουτούλη Κωνσταντίνα, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην οικογένειά μου και στους εκπαιδευτικούς μου, καθώς η βοήθειά τους ήταν ανεκτίμητη και η υποστήριξή τους συνεχής στον δρόμο μου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Υπήρξατε για μένα το πρώτο σκαλοπάτι στη φοιτητική μου ζωή!»