Ένα καλλιτεχνικό σόου υψηλού επιπέδου για πρώτη φορά στο νησί μας! Στις 3 και 4 Ιουλίου στις 8:00μμ στο Κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας στη Ρόδο! Μην το χάσετε! 

 

Το “Wolves Festival”  θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους λάτρεις της ενόργανης γυμναστικής, του χορού και των εντυπωσιακών ακροβατικών. Τετρακόσιοι (400) κορυφαίοι αθλητές από την Ευρώπη έρχονται στην Ρόδο για να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα ακροβατικής και ενόργανης γυμναστικήςΣυστήνουμε στους μαθητές και αθλητές μας την παρακολούθησή του την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο θα φιλοξενήσει αυτό το μοναδικό φεστιβάλ, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Η διοργάνωση αυτή, που αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον χώρο της γυμναστικής, συγκεντρώνει τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με θεαματικές παραστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.novasports.gr/web-tv/sport/alla-spor/event/europi-alla-spor/video/13478158/wolves-festival-2024-ena-monadiko-ypertheama-gymnastikis-kai-xorou-sti-rodo-video/

Στις 3 και 4 Ιουλίου, στις 21:00, το International Gala του Wolves Festival θα παρουσιάσει τις κορυφαίες ομάδες από το εξωτερικό. Ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες θα είναι:

GYMBIOSIS TEAM (Ελβετία)

GYMSERRIERES (Ελβετία)

GEKOS SHOWTEAM (Ελβετία)

TRONGYM (Γερμανία)

LA TROTOLLA (Ιταλία)

ZURCAROH (Αυστρία)

GOLD SEEKERS (Γερμανία)

UNI2TRE (Ελβετία)

SWISS RINGS (Ελβετία)

WOLVES TEAM (Ελλάδα)

Αυτές οι ομάδες υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό της Ρόδου μοναδικές στιγμές μέσα από χορογραφίες που συνδυάζουν ενόργανη, ρυθμική και ακροβατική γυμναστική, δημιουργώντας ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.

Διοργανωτές και οι Υποστηρικτές του Φεστιβάλ

Το “Wolves Festival” διοργανώνεται από την Ακαδημία Γυμναστικής “Οι Λύκοι” και την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι δράσεις του φεστιβάλ συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ υποστηρίζονται από τον οργανισμό ΠΡΟΤΟΥΡ, τη ΔΕΡΜΑΕ και χορηγούς.

Μην το χάσετε!